Despre noi

O echipa pasionata de creare site-uri, branding, grafica, promovare si multe alte servicii la nivel national cu o retea vasta de colaboratori experimentati si o echipa de nota 10++. Fabricati in ROmania, instruiti in World Wide WEB si pasionati de tine, clientul nostru.
Buna, Suntem RempadDesign

cu sediul in Timisoara – Dumbravita RO

Noi cei de la Agentia RempadDesign  – fabricata in ROmania ne bazam pe o idee simpla: nu exista nici o solutie de afaceri. Fiecare afacere este la fel de unica ca si proprietarii sai, iar fiecare nevoie de afaceri este complet integrata cu nevoile altei afaceri. Alte companii pot oferi doar servicii de branding sau de web design, dar am inteles ca strategia de branding este strans legata de web design, nevoile de imprimare si orice alt aspect al companiei dumneavoastra cum ar fi campanii de promovare FB sau Google etc. . De aceea am creat RempadDesign.com. Compania noastra are o abordare interactiva, holistica a nevoilor dumneavoastra. Lucram pentru a dezvolta nu doar un site web sau o solutie de introducere pe piata – lucram pentru a dezvolta solutii intregi de marketing care aduc intr-adevar un impact pozitiv pentru compania dumneavoastra.

 

Incercam sa cream ideile de dezvoltare per ansamblu. Pornim de la ideea unui produs deja finalizat. Angajam colaboratori si detinem in echipa noastra atat programatori cu o vasta experienta cat si designeri profesionisti, personal de marketing, personal dedicat strategiilor de promovare, totul pentru ca proiectele pe care vi le oferim sa imbine perfect designul estetic si functionalitatea unui proiect web, cu tehnologia viabila user-friendly, toate acestea frumos ambalate si ghidate de maini dibace spre telul final – your revenews UP they GO  .

RempadDesign Timisoara - Romania
Despre agentia RempadDesign
Daca nu esti plictisit..am mai mentiona

Fondul activitatii noastre si „strategia”

Departamentul de programare – promovare – design – strategii online/offline al S.C. Rempad S.R.L. prin divizia RempadDesign – fabricat in ROmania a fost fondata in anul 2004 si de atunci ne-am dedicat profesionalismul si experienta pentru a lucra cu clienti din intreaga tara si de peste hotare. Odata cu trecerea timpului, am continuat sa ne onoram promisiunile pe care de atunci si pana in zilele noastre le facem clientilor nostrii cu ajutorul personalului dedicat, talentat si motivat.

 

Promitem:
Proiecte web, branding, promovare, SEO, strategii, camapanii facebook si google, print si multe altele, toate de calitate fara frustrari si abateri de la cerintele tale Spre deosebire de multe companii, noi nu externalizam proiectele dumneavoastra in cazul in care nu le facem fata, noi marim echipa – contractam colaboratori – proiectul tau ramane IN HOUSE, deoarece pana acum am trecut toate obstacolele din acest vast domeniu al Web Design-ului – promovarii online – strategiilor – printului. Echipa din „casa” noastra  se asigura mereu ca ceea ce va oferim este calitatea superioare in proiecte web, print, promovare, branding sau orice serviciu te aduce in partea „calduroasa” a companiei noastre.
Solutii personalizate.
Inainte de a incepe proiectul tau, echipa noastra studiaza cu atentie compania ta si nevoile acesteia, astfel incat sa putem oferi aspectul si continutul care se potriveste companiei/business-ului pe care o/il deti. Noi nu oferim un cookie-cutter, solutie generica deoarece compania sau business-ul tau nu este generic/a.

Si acum si partea de modestie

Multumirea noastra vine de la tine

Premiati prin recunostinta si satisfactia clientilor nostrii existenti suntem perfect capabili sa ducem proiectele tale web – promovare – branding – foto/video – SEO de la inceput pana la sfarsit fara nici un fel de piedici. Personalul nostru are experienta si cunostintele pentru a realiza planuri de marketing online. Din moment ce nu externalizam proiectele web, poti fi sigur ca proiectul tau este dezvoltat de catre profesionisti in design, programare web, branding web si tehnici de marketing web pentru a obtine la final rezultatul ideal pentru promovarea sau afacerea ta in mediul online sau cel real.

 

Ce mai astepti? O noua metoda de promovare este acum disponibila prin intermediul internetului si poti profita de ea. Pune mana pe „telefonul inteligent – EN:SmartPhone – dar noi suntem fabricati in ROmania” si contacteaza-ne acum, poate te putem ajuta .

 

  (+40) 743 377 839

Office RempadDesign