Servicii de grafica – tipar digital si offset – serigrafie

Pentru ca dorim ca de la noi sa pleci multumit si cu "punga plina" iti oferim si servicii complete de grafica digitala, prelucrare foto, albume profesionale etc. cat si tiparire - print, serigrafie si alte servicii de imprimare pe aproape orice suport (nu ne cere sa tiparim ceva pe sediul Primariei...nu cred ca reusim :) ).

Probabil tu detii deja un site de prezentare, magazin online sau orice alt tip de site care deserveste afacerea ta dar doresti sa ii dai un boost, sa o faci mai vizibila sau pur si simplu ai nevoie de materiale pentru un meeting, o prezentare in aer liber in piata Operei sau sub Arcul de Triumf din Bucuresti…nici o problema. De grafica, tiparire pe diverse suporturi, tipar digital sau offset cat si serigrafie ne ocupam noi.

Realizam grafica in format vectorial pentru flyere, carti de vizita, afise, bannere, ambalaj etc.

Tiparire offset sau digitala pentru ca costurile tale sa fie tinute cat mai bine sub control in functie de cantitatea ce doresti sa o tiparesti

Tiparim la preturi cum multi dintre concurenti nu pot oferi dar totusi la calitate mai buna

Serigrafiem cu utilaje de ultima ora, gravam si realizam lucrari de imprimare de diferite tipuri pe aproape orice suport (metal, lemn, ciment, marmura...si bineinteles orice tip de hartie)