Portofoliu web design | lucrari grafice | creare site

Suntem bucurosi sa va prezentam cateva din proiectele cu care ne mandrim. Proiecte care au adus satisfactii dar si provocari, bucurie si rezultate extraordinare clientilor nostri. Te lasam sa te convingi ca "lucrul romanesc" ce iese din mainile noastre este la fel de bun ca si "calitatea germana".
Portofoliu creare site - web site design

Iti prezentam mai jos, structurat pe categorii mari de interese, cateva din proiectele efectuate de echipa noastra in toti acesti ani de munca zilnica. Sunt proiecte web, site-uri de prezentare si magazine online in care am investit timp, calitate, eforturi, frustrari si care ne-au adus bucurii enorme la finalizare si in timp prin rezultatele obtinute de catre clientii nostri prin crearea acestor site-uri cu agentia noastra RempadDesign.

 

* Mentionam ca numarul de site-uri web si proiecte de web design realizate este mult mai mare decat cele prezentate mai jos. Motivul pentru care nu am inclus toate proiectele web (+)~20)  este acela ca site-urile respective nu se mai regasesc online, business-urile clientilor nostri fiind inchise de catre acestia. Nu este corect fata de vizitatorii nostri actuali sa prezentam proiecte de web design care nu prezinta un link practic catre pagina site-ului respectiv, iar o imagine nu poate crea o parere de ansamblu asupra unui proiect si complexitatea acestuia.